Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Stern Groep N.V. toont wederom vertrouwen in DE KLOP GROEP en verbindt zich opnieuw voor 3 jaar.

Wij zijn erg trots dat Stern Groep N.V. wederom kiest voor DE KLOP GROEP als haar partner voor schoonmaak en facilitaire dienstverlening. Lees meer

DE KIJKDUINSE HERONTWIKKELINGSMAATSCHAPIJ B.V. toont vertrouwen in DE KLOP GROEP!

Per 01-10-2017 is DE KLOP GROEP gestart met het dagelijks schoonmaakonderhoud van Winkelcentrum Kijkduin, 7 dagen per week 365 dagen per jaar gaan wij hier schoonmaken. Lees meer

Schilderwerken

Schilderwerken


Schilderwerken

 

Sausen van plafonds en muren, en schilderen van kozijnen zowel binnen als buiten. In overleg met de opdrachtgever kijkt onze schilder naar het (huidige) schilderwerk en aan de hand daarvan wordt een prijs samengesteld. Omdat geen project hetzelfde is maken we graag een vrijblijvende afspraak. Wij kunnen dan de situatie bekijken en samen met u beoordelen/bespreken wat er gaat gebeuren.

 

Schilderwerk dat verder gaat: Langdurige bescherming tegen weersinvloeden, daar draait het om bij buitenschilderwerk. Bij DE KLOP GROEP gaat vakmanschap verder dan een fraaie uitstraling. We gaan zorgvuldig te werk, gebruiken de beste producten en hebben alles in huis om de levensduur van uw houtwerk te verlengen. Houtrotreparatie is een van onze specialismen.

 

Van kleuradvies tot sausen: Binnen in uw bedrijfspand of winkel gaan wij al even professioneel te werk. Of het nu gaat om het complete binnen schilderwerk of alleen een hal sausen of plafond witten. Onze meerwaarde zit in onze expertise, maar zeker ook in een fijne samenwerking. Een schone werkplek en heldere communicatie zijn voor ons vanzelfsprekend. We zijn bij u te gast en gedragen ons hierna.

 

Onderhoudsplan voorkomt verrassingen: Gegarandeerde duurzaamheid, dat is het grote voordeel van een meerjarenonderhoudsplan. Door voortdurende monitoring en een gedegen aanpak van onze onderhoudsexperts, behoren achterstallig onderhoud en houtrot voorgoed tot het verleden. Het resultaat: zekerheid en kostenbesparing. Een hele zorg minder voor verenigingen van eigenaren, woningcorporaties, onderwijsinstellingen en natuurlijk particuliere woningeigenaren.

 

Meer dan schilderwerk alleen: U ziet ons regelmatig schilderwerkzaamheden uitvoeren,  maar wij doen meer. Zo kunt u bij ons terecht voor duurzaam onderhoud, houtrotreparatie, beglazing, wandafwerking en kleuradviezen. Zoals u van DE KLOP GROEP gewend bent ontzorgen wij u in elk opzicht.