Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Stern Groep N.V. toont wederom vertrouwen in DE KLOP GROEP en verbindt zich opnieuw voor 3 jaar.

Wij zijn erg trots dat Stern Groep N.V. wederom kiest voor DE KLOP GROEP als haar partner voor schoonmaak en facilitaire dienstverlening. Lees meer

DE KIJKDUINSE HERONTWIKKELINGSMAATSCHAPIJ B.V. toont vertrouwen in DE KLOP GROEP!

Per 01-10-2017 is DE KLOP GROEP gestart met het dagelijks schoonmaakonderhoud van Winkelcentrum Kijkduin, 7 dagen per week 365 dagen per jaar gaan wij hier schoonmaken. Lees meer

Schoonmaak-onderhoud

Schoonmaak-onderhoud


Schoonmaak-onderhoud

 

DE KLOP GROEP biedt u schoonmaakonderhoud op basis van een open calculatie. Door het hanteren van de 'open boek'-methode heeft u altijd een volledig inzicht in de kosten van het werk. De praktijk heeft geleerd dat, door deze werkwijze, het schoonmaakonderhoud precies kan worden afgestemd op de eisen en wens en van de opdrachtgever en dat zo opmerkelijke besparingen kunnen worden behaald. 

De werkzaamheden worden, afhankelijk van de situatie, ingedeeld in dag-week- en maandplanningen die de basis vormen van duidelijke instructies voor de medewerkers. In situaties waarin de hygiëne kritisch is voor het productieproces van de opdrachtgever wordt gewerkt met schoonmaakprotocols die, na controle, door een vertegenwoordiger van de opdrachtgever worden afgetekend. De controle op de werkzaamheden wordt aangepast aan de wensen en eisen van de klant zodat een juiste uitvoering altijd verzekerd is.

De werktijden zijn flexibel. Naar de wens van de klant kan in de ochtend, de middag of de avond worden gewerkt en kunnen fulltime of parttime medewerkers worden ingezet. Alle medewerkers van DE KLOP GROEP zijn goed opgeleid en zetten zich volledig in voor onze opdrachtgevers. Voor periodieke taken, zoals het schrobben en conserveren van vloeren en voor tapijt- en meubelreiniging, zijn eigen teams van specialisten beschikbaar. De opdrachtgevers van DE KLOP GROEP werken met een vaste contactpersoon die regelmatig in de gebouwen te vinden is en die goed bekend is met de situatie ter plaatse.