Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Stern Groep N.V. toont wederom vertrouwen in DE KLOP GROEP en verbindt zich opnieuw voor 3 jaar.

Wij zijn erg trots dat Stern Groep N.V. wederom kiest voor DE KLOP GROEP als haar partner voor schoonmaak en facilitaire dienstverlening. Lees meer

DE KIJKDUINSE HERONTWIKKELINGSMAATSCHAPIJ B.V. toont vertrouwen in DE KLOP GROEP!

Per 01-10-2017 is DE KLOP GROEP gestart met het dagelijks schoonmaakonderhoud van Winkelcentrum Kijkduin, 7 dagen per week 365 dagen per jaar gaan wij hier schoonmaken. Lees meer

Specialistische  gevelreiniging

Specialistische gevelreiniging


Specialistische  gevelreiniging

 

Als de buitenzijde van uw gebouw er vermoeid en vervuild uitziet biedt DE KLOP GROEP de oplossing met "Specialistische gevelreiniging en bescherming. Om veroudering en verval te voorkomen en de representativiteit van uw gebouw te behouden kunnen de verschillende soorten gevelafwerking, zoals metselsteen, beton, aluminium of kunststof, worden gereinigd, gecleand en/of geïmpregneerd.  

 

Doordat de specialistische medewerkers van DE KLOP GROEP over de juiste vakkennis en ervaring beschikken en allen (VCA) gediplomeerd zijn, kunt u er op vertrouwen dat de werkzaamheden op een juiste wijze worden uitgevoerd. Tijdens de uitvoering van het werk (eenmalig of periodiek) gebruiken zij onze eigen materialen en hoogwerkers. Op deze wijze garandeert DE KLOP GROEP een efficiënte en veilige uitvoering.

DE KLOP GROEP kan voor u, als u daar prijs op stelt, een meerjarenplan opstellen voor de reiniging en bescherming van de buitenzijde van uw gebouw.