Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

1 September 2013, GVU kiest voor DE KLOP GROEP als nieuwe partner
Per 1 September 2013, heeft de klop groep het schoonmaak contract gegund gekregen van Gemeentelijk vervoersbedrijf Utrecht (GVU). De werkzaamheden houden in, het dagelijks schoonmaakonderhoud van 23 locaties, alsmede het schoonmaakonderhoud van de hoofdkantoren werkplaatsen en behandelgebouwen.


GVU is hèt openbaar vervoerbedrijf in de stedelijk agglomeratie Utrecht. GVU verzorgt het vervoer van haar klanten in Utrecht, Maarssen en Kockengen. Dagelijks zo’n 110.000 klanten klanten. Op jaarbasis zijn dat ruim 34 miljoen reizigers. Bij GVU werken een kleine 800 mensen. Ruim 600 professionele buschauffeurs verzorgen open baarvervoer. In de werkplaatsen onderhoudt GVU haar eigen bussen.


GVU rijdt uitsluitend met bussen, die ingezet worden op 37 lijnen. Het wagenpark bestaat uit dubbele gelede (25 meter lang), gelede (18 meter), standaard (12 meter) en midibussen ( 10 meter). Een derde van de GVU-vloot rijdt op LPG. Een groot deel van de bussen rijdt met Euro III motoren met CRT filter. De nieuwste bussen zijn voorzien van EURO V motoren; de schoonste dieselmotor die op dit moment leverbaar is. Daarmee levert GVU een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid van haar omgeving.

De dubbele gelede bussen zijn uniek in Nederland. GVU is het enige bedrijf dat deze bijzondere bussen inzet. De bussen zijn door de firma Van Hool in samenwerking met GVU ontwikkeld voor het HOV-tracé in Utrecht.


GVU is sinds 1 januari 2007 een 100% dochteronderneming van Connexxion