Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Stern Groep N.V. toont wederom vertrouwen in DE KLOP GROEP en verbindt zich opnieuw voor 3 jaar.

Wij zijn erg trots dat Stern Groep N.V. wederom kiest voor DE KLOP GROEP als haar partner voor schoonmaak en facilitaire dienstverlening. Lees meer

DE KIJKDUINSE HERONTWIKKELINGSMAATSCHAPIJ B.V. toont vertrouwen in DE KLOP GROEP!

Per 01-10-2017 is DE KLOP GROEP gestart met het dagelijks schoonmaakonderhoud van Winkelcentrum Kijkduin, 7 dagen per week 365 dagen per jaar gaan wij hier schoonmaken. Lees meer

1 September 2013, GVU kiest voor DE KLOP GROEP als nieuwe partner
Per 1 September 2013, heeft de klop groep het schoonmaak contract gegund gekregen van Gemeentelijk vervoersbedrijf Utrecht (GVU). De werkzaamheden houden in, het dagelijks schoonmaakonderhoud van 23 locaties, alsmede het schoonmaakonderhoud van de hoofdkantoren werkplaatsen en behandelgebouwen.


GVU is hèt openbaar vervoerbedrijf in de stedelijk agglomeratie Utrecht. GVU verzorgt het vervoer van haar klanten in Utrecht, Maarssen en Kockengen. Dagelijks zo’n 110.000 klanten klanten. Op jaarbasis zijn dat ruim 34 miljoen reizigers. Bij GVU werken een kleine 800 mensen. Ruim 600 professionele buschauffeurs verzorgen open baarvervoer. In de werkplaatsen onderhoudt GVU haar eigen bussen.


GVU rijdt uitsluitend met bussen, die ingezet worden op 37 lijnen. Het wagenpark bestaat uit dubbele gelede (25 meter lang), gelede (18 meter), standaard (12 meter) en midibussen ( 10 meter). Een derde van de GVU-vloot rijdt op LPG. Een groot deel van de bussen rijdt met Euro III motoren met CRT filter. De nieuwste bussen zijn voorzien van EURO V motoren; de schoonste dieselmotor die op dit moment leverbaar is. Daarmee levert GVU een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid van haar omgeving.

De dubbele gelede bussen zijn uniek in Nederland. GVU is het enige bedrijf dat deze bijzondere bussen inzet. De bussen zijn door de firma Van Hool in samenwerking met GVU ontwikkeld voor het HOV-tracé in Utrecht.


GVU is sinds 1 januari 2007 een 100% dochteronderneming van Connexxion