Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

16 Juni 2012, ZALV te Venray gunt nieuwe opdracht aan De Klop Groep
Per Juni 2012 zal DE KLOP GROEP het dagelijks schoonmaakonderhoud en de periodieke glasbewassing uit gaan voeren voor de nieuwe locatie van Zalv te Venray. Op de opdracht omvat, het dagelijkse schoonmaakonderhoud van productie ruimtes, cleanroom, algemene ruimtes en kantoor ruimtes. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de GMP eisen.

 

ZALV is al meer dan 35 jaar de ziekenhuisapotheek voor zorginstellingen. Daarnaast borgt ZALV als openbare apotheek de farmaceutische dienstverlening aan alle patiënten, ook in de ambulante fase. Als inhoudsdeskundige staan zij de Raad van Bestuur en de Medische Staf terzijde bij hun keuzes voor de meest doelmatige middelen. het ISO-certificaat staat garant voor doordachte procedures, die ook de weg van het geneesmiddel tot aan de toediening aan de patiënt in de instelling omvatten. Daarmee profiteren al uw locaties en betrokkenen van een gestandaardiseerde, duidelijke en transparante structuur. Goede informatie en communicatie staan daarbij voorop. Vaste contactpersonen zorgen op locatie voor een heldere instructie van de verpleegkundigen. En patiënten krijgen in begrijpelijke taal informatie over de medicijnen.