Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Stern Groep N.V. toont wederom vertrouwen in DE KLOP GROEP en verbindt zich opnieuw voor 3 jaar.

Wij zijn erg trots dat Stern Groep N.V. wederom kiest voor DE KLOP GROEP als haar partner voor schoonmaak en facilitaire dienstverlening. Lees meer

DE KIJKDUINSE HERONTWIKKELINGSMAATSCHAPIJ B.V. toont vertrouwen in DE KLOP GROEP!

Per 01-10-2017 is DE KLOP GROEP gestart met het dagelijks schoonmaakonderhoud van Winkelcentrum Kijkduin, 7 dagen per week 365 dagen per jaar gaan wij hier schoonmaken. Lees meer

16 Mei 2013, DE KLOP GROEP krijgt opnieuw contract gegund van trouwe klant Stanley Healthcare
16 Mei 2013, na een samenwerking van bijna 10 jaar en een nieuwe aanbestedings ronde gunt Stanley Healthcare wederom het schoonmaakonderhoud van hun complete nieuwe gebouw te Houten aan DE KLOP GROEP.


Naast het dagelijks schoonmaakonderhoud, alsmede diverse aanverwante diensten, verzorgt DE KLOP GROEP de eenmalige schoonmaakoplevering van het nieuwe gebouw. Tevens zal er ruim 1700m2 schilderwerk door ons worden uitgevoerd.


Stanley Healthcare is een vooraanstaand leverancier van toepassingen voor veiligheid, zekerheid en aanbodketenmanagement voor de gezondheidszorg. Iedere dag vertrouwen duizenden ziekenhuizen en verzorgingshuizen voor ouderen op Stanley producten zodat zij betere zorg kunnen leveren en de efficiëntie kunnen verbeteren. Door hun slimme opslagtoepassingen omvatten wagens voor levering/procedure, kasten en stellingen, kleine wagens, open opslag, zeer robuuste opslag en inventarismanagementsystemen. In de markt voor ouderenzorg biedt Stanley Healthcare een volledig assortiment toepassingen voor veiligheid van bewoners en voor beveiliging, waaronder dwaalpreventie, valpreventie en noodoproep. Het assortiment van producten voor patiëntveiligheid biedt individuele bescherming aan patiënten in meerdere afdelingen, van pasgeborenen op de kraamafdeling tot volwassenen op de afdeling spoedeisende hulp. Stanley Healthcare zal het assortiment van producten voor de gezondheidszorg en toepassingen voor instellingen en individuen blijven uitbreiden en wij zullen voortbouwen op hun jarenlange ervaring in de gezondheidszorg en de Stanley traditie van kwaliteit en innovatie.