Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

16 Mei 2013, DE KLOP GROEP krijgt opnieuw contract gegund van trouwe klant Stanley Healthcare
16 Mei 2013, na een samenwerking van bijna 10 jaar en een nieuwe aanbestedings ronde gunt Stanley Healthcare wederom het schoonmaakonderhoud van hun complete nieuwe gebouw te Houten aan DE KLOP GROEP.


Naast het dagelijks schoonmaakonderhoud, alsmede diverse aanverwante diensten, verzorgt DE KLOP GROEP de eenmalige schoonmaakoplevering van het nieuwe gebouw. Tevens zal er ruim 1700m2 schilderwerk door ons worden uitgevoerd.


Stanley Healthcare is een vooraanstaand leverancier van toepassingen voor veiligheid, zekerheid en aanbodketenmanagement voor de gezondheidszorg. Iedere dag vertrouwen duizenden ziekenhuizen en verzorgingshuizen voor ouderen op Stanley producten zodat zij betere zorg kunnen leveren en de efficiëntie kunnen verbeteren. Door hun slimme opslagtoepassingen omvatten wagens voor levering/procedure, kasten en stellingen, kleine wagens, open opslag, zeer robuuste opslag en inventarismanagementsystemen. In de markt voor ouderenzorg biedt Stanley Healthcare een volledig assortiment toepassingen voor veiligheid van bewoners en voor beveiliging, waaronder dwaalpreventie, valpreventie en noodoproep. Het assortiment van producten voor patiëntveiligheid biedt individuele bescherming aan patiënten in meerdere afdelingen, van pasgeborenen op de kraamafdeling tot volwassenen op de afdeling spoedeisende hulp. Stanley Healthcare zal het assortiment van producten voor de gezondheidszorg en toepassingen voor instellingen en individuen blijven uitbreiden en wij zullen voortbouwen op hun jarenlange ervaring in de gezondheidszorg en de Stanley traditie van kwaliteit en innovatie.