Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

3 Oktober 2012, MIELE NEDERLAND BV gunt opdracht gevelreiniging aan DE KLOP GROEP....
Miele Nederland B.V. heeft onlangs de opdracht voor de gevelreiniging van haar pand aan de Limiet in Vianen aan De Klop Groep gegeven. De werkzaamheden bestaan uit de reiniging van de complete gevels, het glas, de gepoedercoate beplating en de reiniging van de kozijnen. De Klop Groep werkt met moderne technieken. Zo zijn de reinigingswerkzaamheden aan het Miele-gebouw uitgevoerd met behulp van warm water osmose en een warm water hogedrukreiniger.


Miele is een fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke apparaten, inbouwapparaten en machines voor professionele toepassingen. Het hoofdkantoor bevindt zich in het Duitse Gütersloh (Nordrhein-Westfalen). Miele is in 1899 opgericht en een echt familiebedrijf. De oprichters waren Carl Miele en Reinhard Zinkann. De onderneming wordt inmiddels door de vierde generatie geleid. Sinds de oprichting is het motto 'immer besser' oftewel 'steeds betere producten maken'. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit.


Al betrekkelijk snel na de oprichting van Miele in Duitsland (1899) vonden de eerste Miele-producten hun weg naar de Nederlandse consument. In 1979 vestigde Miele Nederland B.V. zich in Vianen als verkoopmaatschappij. En met succes, want Nederland is al jaren een van de grootste exportlanden van Miele!

 

Opening Miele Campus

In 2008 opende Miele haar vernieuwde pand, met daarin het Miele Inspirience Centre en het Miele Culinary Institute. In het Miele Inspirience Centre staan over een oppervlakte van maar liefst 3.000 vierkante meter vele vrijstaande apparaten en inbouwapparaten tentoongesteld. Een belangrijk onderdeel van het Inspirience Centre is het Miele Culinary Institute. Een unieke kookstudio waar allerlei culinaire workshops worden gegeven. Voor mensen die zich oriënteren op de aanschaf van inbouwapparaten voor in de keuken organiseert Miele speciale kookdemonstraties in haar VitaSteam-stoomtheaters