Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

30 Mei 2013, De Klop Groep sluit 3 jarig contract met BENU Apotheek
In april hebben BENU en De Klop Groep uit Vianen een 3-jarig contract afgesloten voor het dagelijkse en periodieke schoonmaakonderhoud, waaronder het vloerenonderhoud en de glasbewassing, van het merendeel van de apotheken door geheel Nederland. Op 1 juni start het team van De Klop Groep met het schoonmaakonderhoud.


BENU Apotheek is een keten met 240 apotheken in Nederland en onderdeel van de Brocacef Groep, waarvan ook Brocacef Groothandel, Zorglogistiek, Maatmedicatie en Supplies & Services, en Ziekenhuisfarmacie deel uitmaken. Brocacef Groep maakt op haar beurt deel uit van de Phoenix Group; een belangrijke Europese speler op het gebied van farmaceutische zorg. Wennekes: “Deze groep ondernemingen wil een wezenlijke bijdrage leveren aan een gezonder bestaan. Die missie spreekt ons aan als schoonmaakbedrijf, want schoonmakengaat verder dan schoonhouden. We zetten ons dan ook graag in voor BENU, zodat zij zich optimaal op hun specialisme en core business kunnen richten.”


“We zijn trots op deze landelijke opdracht”, reageert Fred Wennekes, algemeen directeur van De Klop Groep. “BENU Apotheek is de grootste keten apotheken in Nederland. Het is onderdeel van Brocacef Groep, waarvoor we al meer dan 40 jaar de vertrouwde schoonmaakpartner zijn. De opdracht van BENU Apotheek kwam tot stand via een aanbesteding en mede door onze jarenlange ervaring in schoonmaakonderhoud in het specifieke segment, de farmaceutische industrie, koos BENU Apotheek voor ons. Hygiëne en gezondheidszorg zijn immers in de farmacie onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wet- en regelgeving, werkmethodes, hygiënevoorschriften; als dienstverlener van schoonmaak moet je weten waar je het over hebt.”