Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

9 April 2013, Winclove toont vertrouwen in DE KLOP GROEP
Naar jaren lang de schoonmaak van de cleanrooms in eigenbeheer te hebben gehad heeft Winclove gekozenhet schoonmaakonderhoud te gunnen aan DE KLOP GROEP. DE KLOP GROEP heeft ruime ervaring in het schoonhouden van cleanrooms en heeft de gewenste kennis m.b.t. farmacie en GMP. Winclove wil in samenwerking met DE KLOP GROEP de GMP kwalificering nog meer ontwikkelen.


Winclove is producent en ontwikkelaar van probiotica gericht op een specifieke gezondheidsaandoening. Hunproducten zijn ontwikkeld in samenwerking met academische ziekenhuizen, universiteiten enonderzoeksinstellingen. Zij hechten grote waarde aan de effectiviteit van onze producten. Daarom doen zijcontinue onderzoek naar de invloed en werking van de darmmicrobiota op onze gezondheid.Winclove heeft een uitgebreide eigen collectie aan probiotische bacteriën. Deze zijn uitvoering onderzocht ophun karakteristieke kenmerken en gedrag in het lichaam. Naast producent is Winclove dan ook een gedegenonderzoekspartner met een brede expertise op het gebied van (darm)microbiota.