Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Apotheek A15 verlegd het contract met De Klop Groep voor 3 jaar
Apotheek A15 verlegd het contract met De Klop Groep voor 3 jaar.

 

Na een jaar vol van intensieve samenwerking, het opstellen van procedures en een positief resultaat van het schoonmaakonderhoud alsmede de periodieke glas- en gevelreiniging, heeft Apotheek A15 te Gorinchem gekozen om de komende 3 jaar het schoonmaakonderhoud alsmede de periodieke glas- en gevelreiniging wederom te gunnen aan De Klop Groep.

 

Het gebouw van Apotheek A15 is 4.000 m² groot waarvan ongeveer de helft uit productieruimten (cleanrooms)bestaat, en de rest wordt ingevuld door kantoren, laboratoria, magazijnen en ruimten voor technischeinstallaties. De ruimtes waar de medicijnen worden geproduceerd zijn uitgevoerd als cleanrooms. Dit zijnruimtes waaraan zeer hoge eisen worden gesteld wat betreft reinheid van materialen en zuiverheid van lucht.De cleanrooms zijn ontworpen volgens het doos-in-doos principe. Tussen de cleanrooms en de rest van hetgebouw bevindt zich margeruimte in de vorm van een omloopgang en een beloopbaar plafond. Dit maakt hetmogelijk om reparaties en onderhoud aan de vele installatiecomponenten uit te voeren zonder dat decleanrooms daarvoor betreden hoeven te worden. Hierdoor hoeft de productie niet te worden stilgelegd enzijn de hygiënische omstandigheden in de cleanrooms beter gegarandeerd.

 

Het gebouw ontleent zijn vorm en verschijning aan de locatie en zijn functie. Zowel de smalle bouwlocatie alshet gewenste productieproces hebben geleid tot een langwerpig gebouw waarin de functionele structuur isontworpen om een optimaal productieproces mogelijk te maken. De architectuur en materialisatie van degevels zijn ontworpen naar analogie van de functie van het gebouw; een abstract gebouw met gladde en vlakkegevels als verwijzing naar het medisch technologische en gecontroleerde proces dat zich binnen afspeelt.