Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

APOTHEEK MARKELO kiest voor DE KLOP GROEP!
Door de steeds strengere wetgevingen binnen de Farmacie heeft Apotheek Markelo de keuze gemaakt om het schoonmaakonderhoud uit te besteden aan DE KLOP GROEP. Schoonmaakonderhoud in de farmacie vraagt om een specifieke aanpak. Een schone en hygiënische ruimte en omgeving is van essentieel belang. Uiteraard voldoet het schoonmaakonderhoud van DE KLOP GROEP aan de hoogste eisen. Zo is De KLOP GROEP proactief op het gebied van hygiëne en infectiepreventie.
 
Apotheek Markelo heeft zich als franchisenemer aangesloten bij BENU Apotheek. De kwaliteitsformule van BENU apotheek past bij ons. Als BENU apotheek levert apotheek Markelo u uitstekende farmaceutische zorg, zoals u dat van hen al jaren gewend bent. Zij helpen u graag met de beste zorg voor uw gezondheid.