Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

CLINIQUE DR. DON TOONT VERTROUWEN IN DE KLOP GROEP!
DE KLOP GROEP heeft vanaf 3 april 2017 het schoonmaakonderhoud gegund gekregen van zowel Clinique Dr. Don Hengelo alsmede vestiging Clinique Dr. Don Amsterdam.

 

De keuze van Clinique Dr. Don is op DE KLOP GROEP gevallen, doordat wij een specifieke en specialistische aanpak kunnen bieden waar de gezondheidszorg omvraagt. Schone en hygiënische ruimtes zijn van essentieel belang en onze aanpak sluit perfect aan bij de strenge wetgevingen binnen de gezondheidszorg. Daarnaast is het belangrijk dat de processen gemonitord worden en dat managementgegevens en kwaliteitscontroles eenvoudig  toegankelijk zijn en op ieder moment van de dag beschikbaar zijn. DE KLOP GROEP werkt met volledig digitaal schoonmaakmanagementsysteem.

 

Het schoonmaakmanagementsysteem is één van de meest opvallende innovaties van afgelopen jaren en het systeem is zowel  ISO9001 als ISO27001 gecertificeerd.

 

Trots zijn wij op deze nieuwe samenwerking en bedanken hierbij het gehele team van Clinique Dr. Don!

 

Over Clinique Dr. Don

 

Clinique Dr. Don is een cosmetische kliniek waar u zich welkom en veilig kunt voelen. Ons team biedt u kwaliteit en professionaliteit.

 

Het motto van Dr. Don is als volgt:
“Ik doe niet in rimpels, maar in geluk”

 

Clinique Dr. Don biedt een totaal behandelprogramma voor de jonge huid tot en met de oudere en rijpere huid. De Clinique biedt de nieuwste technologie en medische vakkundigheid voor een gewenst resultaat op het gebied van effectieve huid- en bodycontour verbetering. De cosmetisch artsen en huidtherapeuten maken gebruik van de nieuwste apparatuur.

 

Er wordt gestreefd naar een goed eindresultaat, daarom nemen we de tijd om de wensen van de cliënt in kaart te brengen. Clinique Dr. Don is een vertrouwd adres voor vrouwen en mannen. U kunt ervan op aan dat uw schoonheid bij de professionals in goede handen is.