Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

DE KLOP GROEP contracteert Stern Auto Mercedes Benz Vlaggenschip te Veenendaal
 

Trost zijn wij dat per 1 februari DE KLOP GROEP verantwoordelijk is voor het schoonmaakonderhoud alsmede de glasbewassing van het vlaggenschip van Stern Auto te Veenendaal, met de uitbreiding van deze Mercedes dealer komt het aantal door DE KLOP GROEP schoongehouden Mercedes Benz locaties in Nederland op 10 locaties.


Bij Stern kunt u altijd terecht. Met meer dan 100 Automotive bedrijven in Nederland bieden zij u nieuwe auto's van 18 toonaangevende automerken en occasions met maar liefst 2 jaar occasiongarantie, tevens  kunt uw auto financieren, leasen en verzekeren. En heeft uw auto onderhoud nodig, moet onverhoopt een reparatie uitgevoerd worden of krijgt u pech of schade? Ook dan staat Stern voor u klaar. Met Stern blijft u altijd mobiel.