Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Stern Groep N.V. toont wederom vertrouwen in DE KLOP GROEP en verbindt zich opnieuw voor 3 jaar.

Wij zijn erg trots dat Stern Groep N.V. wederom kiest voor DE KLOP GROEP als haar partner voor schoonmaak en facilitaire dienstverlening. Lees meer

DE KIJKDUINSE HERONTWIKKELINGSMAATSCHAPIJ B.V. toont vertrouwen in DE KLOP GROEP!

Per 01-10-2017 is DE KLOP GROEP gestart met het dagelijks schoonmaakonderhoud van Winkelcentrum Kijkduin, 7 dagen per week 365 dagen per jaar gaan wij hier schoonmaken. Lees meer

DE KLOP GROEP en STERN GROEP verlengen samenwerking

Wat in 2010 begon als een eerste samenwerking voor het schoonmaakonderhoud, van 16 Mercedes-Benz dealers van Stern Auto is de afgelopen 4 jaar gegroeid tot een partnership tussen de twee bedrijven. Dit heeft ertoe geleid dat DE KLOP GROEP inmiddels dagelijks het schoonmaakonderhoud verzorgt voor 60 vestigingen van Stern Groep N.V.

 

Na een uitgebreid onderzoek en inventarisatie van Stern Groep heeft DE KLOP GROEP per 1 januari 2015 wederom de opdracht gegund gekregen om de eerst komende jaren, voor meer dan 60 Stern locaties het dagelijks schoonmaakonderhoud alsmede de glasbewassing te verzorgen. Naast het geplande dagelijkse schoonmaakwerk is DE KLOP GROEP ook de partner van Stern voor alle werkzaamheden die voortkomen uit verbouwingen, verhuizingen en andere incidentele opdrachten.

 

Wij zijn er uiteraard reuze trots op dat Stern opnieuw voor DE KLOP GROEP heeft gekozen.

 

Stern Groep N.V. is één van de grote financieel sterke bedrijven, actief op het gebied van automobiliteit in Nederland. De kernactiviteiten van Stern Groep zijn gegroepeerd in drie afzonderlijke divisies:  Stern Dealers vertegenwoordigt meerdere toonaangevende merken waaronder Mercedes-Benz, Renault, Ford, Volvo en Volkswagen/Audi en beschikt thans over circa 85 verkooppunten. Stern Financial Services richt zich op autolease en (financiële) mobiliteitsproducten en -diensten. Stern Mobility Services richt zich voornamelijk op occasions, autoservice & banden, autoverhuur, auto-onderdelen, autoschadeherstel en inbouw van bedrijfswagens.

 

Inmiddels mag DE KLOP GROEP zich met zo’n 13 grote multi-merk klanten in de automotive sector een specialist noemen op het gebied van het schoonhouden van dealer bedrijven in zowel het premium als het volume segment. Naast de specialisatie in autobedrijven is DE KLOP GROEP ook gespecialiseerd in het dagelijks schoonmaakonderhoud van specialistische cleanrooms in de farmaceutische wereld. Uiteraard behoort het schoonhouden van bedrijfsgebouwen en kantoorpanden tot onze werkzaamheden. Het werkgebied van DE KLOP GROEP strekt zich uit over geheel Nederland.