Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

DE KLOP GROEP IS TROTS OP HET BEHALEN VAN DE ISO 9001 & ISO 14001 CERTIFICATEN
‘’Een bekroning op ons werk’’

 

 

VIANEN- De betrouwbaarheid en kwaliteit van een modern facilitaire dienstverlener zijn uitermate belangrijk. DE KLOP GROEP is daarom trots op het glansrijk behalen van de ISO 9001 & ISO 14001 certificaten per 21-03-2017. “Het behalen van deze certificaten is een bekroning op ons werk’’, aldus de KAM coördinator Mevr. D. Veraar van DE KLOP GROEP.

 

‘’Trots op het glansrijk behalen van de ISO certificaten’’ 

 

Het ISO 9001 certificaat staat voor de uitvoering van een correct kwaliteitsmanagementsysteem binnen organisaties. ISO 9001 kan gebruikt worden om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product / dienst van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

 

- ISO 9001 wordt ook wel als volgt versimpeld weergegeven:

- Zeg wat je doet

- Doe wat je zegt

- Bewijs het

 

Het ISO 14001 certificaat staat voor de internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. Met behulp van een milieumanagementsysteem volgens de ISO 14001-norm kunnen de milieurisico's van de bedrijfsvoering beheerst en indien mogelijk verbeterd worden.

 

De basis voor het milieumanagementsysteem is de ‘plan-do-check-act’ cyclus (PDCA). ISO 14001 stelt de volgende eisen aan de resultaten van het managementsysteem:

 

PLAN: Kijk naar huidige werkzaamheden en ontwerp een plan voor de verbetering van deze werkzaamheden. Stel voor deze verbetering doelstellingen vast.

 

DO: Voer de geplande verbetering uit in een gecontroleerde proefopstelling.

 

CHECK: Meet het resultaat van de verbetering en vergelijk deze met de oorspronkelijke situatie en toets deze aan de vastgestelde doelstellingen.

 

ACT: Bijstellen aan de hand van de gevonden resultaten bij CHECK.

 

Het gaat hierbij voornamelijk om de mogelijkheden van een organisatie om invloed op het milieu uit te oefenen vanuit een ‘levenscyclus’ perspectief. Dat wil zeggen dat ook de mogelijke milieuaspecten bij leveranciers en bij afnemers binnen het milieumanagementsysteem vallen. 

 

“We zijn een jong en dynamisch team, gedreven en continue bezig met het innoveren en verbeteren van onze processen. We zijn daarom ook enorm trots op het behalen van de ISO certificaten.”