Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Stern Groep N.V. toont wederom vertrouwen in DE KLOP GROEP en verbindt zich opnieuw voor 3 jaar.

Wij zijn erg trots dat Stern Groep N.V. wederom kiest voor DE KLOP GROEP als haar partner voor schoonmaak en facilitaire dienstverlening. Lees meer

DE KIJKDUINSE HERONTWIKKELINGSMAATSCHAPIJ B.V. toont vertrouwen in DE KLOP GROEP!

Per 01-10-2017 is DE KLOP GROEP gestart met het dagelijks schoonmaakonderhoud van Winkelcentrum Kijkduin, 7 dagen per week 365 dagen per jaar gaan wij hier schoonmaken. Lees meer

DE KLOP GROEP sluit contract met Vemedia
Na een aanbesteding ronde zijn wij verheugd en trots te mogen melden dat wij per 1 januari 2011 het dagelijks schoonmaak onderhoud voor het farmaceutische bedrijf Vemedia te Diemen te mogen gaan uitvoeren op dit moment behoort Vemedia tot de top drie van bedrijven op het gebied van zelfzorg- geneesmiddelen, gezondheidsproducten en ongediertebestrijdingsmiddelen. Het productfolio is een mix van eigen merken en merken van diverse nationaal en internationaal gerenommeerde pharmaceutische bedrijven.

Naast de eigen producten zoals Dagravit, Valdispert, Rhino, Roxasect, Evasin, LacPure, Witte Kruis en Totaforte brengt Vemedia producten van derden op de markt, zoals: Fluimucil, Norit, Otalgan, Dentinox, BeCOOL, Agiolax, Echinacin, Duphalac en Autan.

 

Onze opdracht omvat: Het dagelijks schoonmaakonderhoud van de kantoren/Witte zone's/Grijze zone's/magazijnen/Laboratoriums en alle overige ruimtes.