Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

DE KLOP GROEP sluit contract met Vemedia
Na een aanbesteding ronde zijn wij verheugd en trots te mogen melden dat wij per 1 januari 2011 het dagelijks schoonmaak onderhoud voor het farmaceutische bedrijf Vemedia te Diemen te mogen gaan uitvoeren op dit moment behoort Vemedia tot de top drie van bedrijven op het gebied van zelfzorg- geneesmiddelen, gezondheidsproducten en ongediertebestrijdingsmiddelen. Het productfolio is een mix van eigen merken en merken van diverse nationaal en internationaal gerenommeerde pharmaceutische bedrijven.

Naast de eigen producten zoals Dagravit, Valdispert, Rhino, Roxasect, Evasin, LacPure, Witte Kruis en Totaforte brengt Vemedia producten van derden op de markt, zoals: Fluimucil, Norit, Otalgan, Dentinox, BeCOOL, Agiolax, Echinacin, Duphalac en Autan.

 

Onze opdracht omvat: Het dagelijks schoonmaakonderhoud van de kantoren/Witte zone's/Grijze zone's/magazijnen/Laboratoriums en alle overige ruimtes.