Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

DE KLOP GROEP sluit contract met Vlees- en Vleeswarenbedrijf Ruitenburg
Per 1 september start DE KLOP GROEP met het dagelijks schoonmaakonderhoud van Vlees en Vleeswarenbedrijf Ruitenburg BV te Utrecht.

 

Deze specifieke schoonmaakwerkzaamheden (foodbranche) vraagt veel kunde en expertise van ons, en onze medewerkers. Wij zijn dan ook erg trots dat wij na een selectie procedure de opdracht gegund hebben gekregen. De opdracht omvat het dagelijks schoonmaakonderhoud van de volledige vlees en vleeswaren fabriek en machinerie  en het schoonmaakonderhoud van de reguliere ruimtes. In de fabriek wordt alles onder de strengste normen voor de Foodbranche onderhouden. 

 

Ruitenburg weet dat het in de foodbranche draait om bewezen kwaliteit. Afnemers willen leveranciers, die aantonen het vertrouwen waard te zijn. En dat is Vlees- en Vleeswarenbedrijf Ruitenburg B.V. op het lijf geschreven. Vanuit onze oorsprong als ambachtelijke slagerij zijn zij uitgegroeid tot groothandel en al tientallen jaren een belangrijke leverancier voor de Nederlandse foodmarkt. Zij bedienen de Nederlandse foodmarkt met een uitgekiend assortiment van vlees en vleeswaren, van dagverse tot en met convenience producten.

Hun jarenlange kennis en onberispelijke productiefaciliteiten staan garant voor puur ambachtelijke kwaliteit