Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Stern Groep N.V. toont wederom vertrouwen in DE KLOP GROEP en verbindt zich opnieuw voor 3 jaar.

Wij zijn erg trots dat Stern Groep N.V. wederom kiest voor DE KLOP GROEP als haar partner voor schoonmaak en facilitaire dienstverlening. Lees meer

DE KIJKDUINSE HERONTWIKKELINGSMAATSCHAPIJ B.V. toont vertrouwen in DE KLOP GROEP!

Per 01-10-2017 is DE KLOP GROEP gestart met het dagelijks schoonmaakonderhoud van Winkelcentrum Kijkduin, 7 dagen per week 365 dagen per jaar gaan wij hier schoonmaken. Lees meer

DE KLOP GROEP sluit contract met Vlees- en Vleeswarenbedrijf Ruitenburg
Per 1 september start DE KLOP GROEP met het dagelijks schoonmaakonderhoud van Vlees en Vleeswarenbedrijf Ruitenburg BV te Utrecht.

 

Deze specifieke schoonmaakwerkzaamheden (foodbranche) vraagt veel kunde en expertise van ons, en onze medewerkers. Wij zijn dan ook erg trots dat wij na een selectie procedure de opdracht gegund hebben gekregen. De opdracht omvat het dagelijks schoonmaakonderhoud van de volledige vlees en vleeswaren fabriek en machinerie  en het schoonmaakonderhoud van de reguliere ruimtes. In de fabriek wordt alles onder de strengste normen voor de Foodbranche onderhouden. 

 

Ruitenburg weet dat het in de foodbranche draait om bewezen kwaliteit. Afnemers willen leveranciers, die aantonen het vertrouwen waard te zijn. En dat is Vlees- en Vleeswarenbedrijf Ruitenburg B.V. op het lijf geschreven. Vanuit onze oorsprong als ambachtelijke slagerij zijn zij uitgegroeid tot groothandel en al tientallen jaren een belangrijke leverancier voor de Nederlandse foodmarkt. Zij bedienen de Nederlandse foodmarkt met een uitgekiend assortiment van vlees en vleeswaren, van dagverse tot en met convenience producten.

Hun jarenlange kennis en onberispelijke productiefaciliteiten staan garant voor puur ambachtelijke kwaliteit