Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Stern Groep N.V. toont wederom vertrouwen in DE KLOP GROEP en verbindt zich opnieuw voor 3 jaar.

Wij zijn erg trots dat Stern Groep N.V. wederom kiest voor DE KLOP GROEP als haar partner voor schoonmaak en facilitaire dienstverlening. Lees meer

DE KIJKDUINSE HERONTWIKKELINGSMAATSCHAPIJ B.V. toont vertrouwen in DE KLOP GROEP!

Per 01-10-2017 is DE KLOP GROEP gestart met het dagelijks schoonmaakonderhoud van Winkelcentrum Kijkduin, 7 dagen per week 365 dagen per jaar gaan wij hier schoonmaken. Lees meer

DE KLOP GROEP WINT AANBESTEDING SCHOONMAAK FOOT LOCKER EUROPE B.V.
Foot Locker Europe B.V. heeft eind 2016 een nieuwe aanbesteding gepubliceerd, via het net smartsourceportal, voor het schoonmaakonderhoud van hun hoofdkantoor Foot Locker Europe B.V. van Europa te Vianen.  

 

Doormiddel van de inschrijvingen via web portal Cleaning Service EHQ, heeft Foot Locker Europe B.V. na een strenge beoordeling van de ontvangen aanbiedingen conform de opgegeven selectieleidraad, een keuze gemaakt voor een nieuwe schoonmaakpartner. Na deze beoordelingen bleek DE KLOP GROEP de meest efficiënte aanbieding te hebben gedaan, en hebben wij de definitieve gunning ontvangen op 20 maart 2017. Per 1 mei 2017 zijn wij gestart met het dagelijks schoonmaakonderhoud van Foot Locker Europe B.V.

 

Hieronder een fotomoment op locatie bij Foot Locker Europe B.V. Aanwezige personen zijn: Dhr. Teus Beijer, Maintenance Technician bij Foot Locker B.V. en dhr. Jimmy Vonk, Teamleider bij DE KLOP GROEP.