Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

DE KLOP GROEP WINT AANBESTEDING SCHOONMAAK FOOT LOCKER EUROPE B.V.
Foot Locker Europe B.V. heeft eind 2016 een nieuwe aanbesteding gepubliceerd, via het net smartsourceportal, voor het schoonmaakonderhoud van hun hoofdkantoor Foot Locker Europe B.V. van Europa te Vianen.  

 

Doormiddel van de inschrijvingen via web portal Cleaning Service EHQ, heeft Foot Locker Europe B.V. na een strenge beoordeling van de ontvangen aanbiedingen conform de opgegeven selectieleidraad, een keuze gemaakt voor een nieuwe schoonmaakpartner. Na deze beoordelingen bleek DE KLOP GROEP de meest efficiënte aanbieding te hebben gedaan, en hebben wij de definitieve gunning ontvangen op 20 maart 2017. Per 1 mei 2017 zijn wij gestart met het dagelijks schoonmaakonderhoud van Foot Locker Europe B.V.

 

Hieronder een fotomoment op locatie bij Foot Locker Europe B.V. Aanwezige personen zijn: Dhr. Teus Beijer, Maintenance Technician bij Foot Locker B.V. en dhr. Jimmy Vonk, Teamleider bij DE KLOP GROEP.