Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Stern Groep N.V. toont wederom vertrouwen in DE KLOP GROEP en verbindt zich opnieuw voor 3 jaar.

Wij zijn erg trots dat Stern Groep N.V. wederom kiest voor DE KLOP GROEP als haar partner voor schoonmaak en facilitaire dienstverlening. Lees meer

DE KIJKDUINSE HERONTWIKKELINGSMAATSCHAPIJ B.V. toont vertrouwen in DE KLOP GROEP!

Per 01-10-2017 is DE KLOP GROEP gestart met het dagelijks schoonmaakonderhoud van Winkelcentrum Kijkduin, 7 dagen per week 365 dagen per jaar gaan wij hier schoonmaken. Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.
Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

 

Vanaf 1 november verzorgd De Klop Groep het schoonmaakonderhoud alsmede de periodieke glasbewassing voor Gezondheidscentrum Cartesius. Daarnaast heeft De Klop Groep het gehele gezondheidscentrum voorzien van dispensers.

 

Het gezondheidscentrum is ondergebracht op de begane grond en de benedenverdieping van het appartementencomplex aan de Cartesiusstraat 2 te Amersfoort. Op deze verdiepingen staan zo'n 11 disciplines en een kleine 30 zorgverleners klaar om zorg te dragen voor hun patiënten.

 

In het gezondheidscentrum bevindt zich onder andere een huisartsenpraktijk. Ook kan men hier terecht bij de prikpoli, een fysiotherapie praktijk, is er een apotheek aanwezig en zijn er ook nog meerdere andere medische specialistische mogelijkheden waar bezoekers gebruik van kunnen maken.

 

Voor meer informatie kunt u kijken op: http://www.gezondheidscentrumcartesius.nl/