Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Gezondheidscentrum DE ZEESTER kiest voor DE KLOP GROEP.
Het prachtige nieuwe gezondheidscentrum De Zeester in H.I. Ambacht, heeft vanaf 19 oktober 2015 het schoonmaakonderhoud alsmede de periodieke glasbewassing gegund aan DE KLOP GROEP.

Gezondheidscentrum De Zeester in Hendrik-Ido-Ambacht opent zijn deuren.

Vanaf begin november 2015 kunnen inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht en omstreken voor verschillende vormen van zorg terecht in het grondig verbouwde pand van de voormalige kinderopvang aan de Tromplaan 49.
Het nieuwe gezondheidscentrum biedt onder meer onderdak aan 10 fysiotherapeuten, drie huisartspraktijken, een apotheek, logopedie, psycholoog, Thuiszorg organisatie Aafje en nog een aantal andere zorgverleners die allen voorheen op andere locaties binnen Hendrik-Ido-Ambacht hun sporen al ruimschoots verdiend hebben.

De mogelijkheid de verschillende krachten op één locatie te bundelen biedt velerlei voordelen voor de toekomstige en huidige cliënten van gezondheidscentrum De Zeester. De locatie met parkeermogelijkheid op eigen terrein en een bushalte voor de deur zorgt voor een goede toegankelijkheid en bereikbaarheid. Voor de huidige patiënten van de huisartsen, fysiotherapeuten en andere disciplines verandert er behalve de nieuwe locatie weinig. Alle patiënten kunnen blijven rekenen op de vertrouwde goede zorg.

 

  • Paramedisch Centrum De Zeester (reguliere, bedrijfs-, kinder-, sport- en bekkenfysiotherapie, manueel therapie, Mensendieck oefentherapie, diëtetiek en ergotherapie) 
  • Huisartsenpraktijken van Houten-de Koning, Hage, Schouten en Westeneng
  • Apotheek De Zeester 
  • ProFundum Instituut (bekkenbodemfysiotherapie) 
  • Logopediepraktijk H.I.Ambacht
  • Osteopathie
  • Van Rhoon Psychologen
  • Thuiszorg organisatie Aafje
  • Result laboratorium (bloedafname) 
  • Jeugd- en sociaal wijkteam H.I.Ambacht