Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

G.H. Lukassen & Zn BV. kiest voor DE KLOP GROEP!
Vanaf maart 2015 verzorgt DE KLOP GROEP het dagelijks schoonmaakonderhoud alsmede de periodieke glasbewassing voor G.H. Lukassen & Zn BV.

In 1945 startte G.H. Lukassen Sr. als zelfstandig ondernemer met het venten van aardappelen, groenten en fruit op straat. Zijn vrouw begon met de verkoop van groenten en fruit in een kleine groentewinkel in de Voorstraat in Vianen.

Begin jaren 80 verhuisde het inmiddels flink gegroeide groothandelsbedrijf Lukassen van Utrecht naar het Groothandelscentrum Midden-Nederland in Nieuwegein. De groentewinkel van mevrouw Lukassen werd verkocht en beiden werkten hard aan de groei van het groothandelsbedrijf aan het adres Laagraven 13. 

Mede door de inzet van de heer en mevrouw Lukassen Sr., die tot op zeer hoge leeftijd - respectievelijk 83 en 76 jaar - dagelijks in het bedrijf bleven werken, bleef het bedrijf fors groeien. Samen met hun zoon en kleinzoons werd een internationaal bedrijf neergezet dat het hele jaar door alle groenten, fruit en exoten aan grootwinkelbedrijven en instellingen levert. 

Het bedrijf, nu met een oppervlakte van ruim 4000 vierkante meter, biedt ook ruimte aan 16 bananencellen, met een capaciteit van ruim 10.000 kartons bananen, waar de bekende bananenmerken Bonita, Turbana en Chiquita worden gerijpt.

Naast de reguliere en algemeen bekende groente- en fruitsoorten levert Lukassen een compleet assortiment gesneden groenten, verpakte en gekookte aardappelen, champignons, paddenstoelen en allerlei soorten verse kruiden. Het aantal verkrijgbare producten loopt in de duizenden.