Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Stern Groep N.V. toont wederom vertrouwen in DE KLOP GROEP en verbindt zich opnieuw voor 3 jaar.

Wij zijn erg trots dat Stern Groep N.V. wederom kiest voor DE KLOP GROEP als haar partner voor schoonmaak en facilitaire dienstverlening. Lees meer

DE KIJKDUINSE HERONTWIKKELINGSMAATSCHAPIJ B.V. toont vertrouwen in DE KLOP GROEP!

Per 01-10-2017 is DE KLOP GROEP gestart met het dagelijks schoonmaakonderhoud van Winkelcentrum Kijkduin, 7 dagen per week 365 dagen per jaar gaan wij hier schoonmaken. Lees meer

G.H. Lukassen & Zn BV. kiest voor DE KLOP GROEP!
Vanaf maart 2015 verzorgt DE KLOP GROEP het dagelijks schoonmaakonderhoud alsmede de periodieke glasbewassing voor G.H. Lukassen & Zn BV.

In 1945 startte G.H. Lukassen Sr. als zelfstandig ondernemer met het venten van aardappelen, groenten en fruit op straat. Zijn vrouw begon met de verkoop van groenten en fruit in een kleine groentewinkel in de Voorstraat in Vianen.

Begin jaren 80 verhuisde het inmiddels flink gegroeide groothandelsbedrijf Lukassen van Utrecht naar het Groothandelscentrum Midden-Nederland in Nieuwegein. De groentewinkel van mevrouw Lukassen werd verkocht en beiden werkten hard aan de groei van het groothandelsbedrijf aan het adres Laagraven 13. 

Mede door de inzet van de heer en mevrouw Lukassen Sr., die tot op zeer hoge leeftijd - respectievelijk 83 en 76 jaar - dagelijks in het bedrijf bleven werken, bleef het bedrijf fors groeien. Samen met hun zoon en kleinzoons werd een internationaal bedrijf neergezet dat het hele jaar door alle groenten, fruit en exoten aan grootwinkelbedrijven en instellingen levert. 

Het bedrijf, nu met een oppervlakte van ruim 4000 vierkante meter, biedt ook ruimte aan 16 bananencellen, met een capaciteit van ruim 10.000 kartons bananen, waar de bekende bananenmerken Bonita, Turbana en Chiquita worden gerijpt.

Naast de reguliere en algemeen bekende groente- en fruitsoorten levert Lukassen een compleet assortiment gesneden groenten, verpakte en gekookte aardappelen, champignons, paddenstoelen en allerlei soorten verse kruiden. Het aantal verkrijgbare producten loopt in de duizenden.