Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

HAIR SCIENCE INSTITUTE kiest voor een toekomst met DE KLOP GROEP
 

Hair Science Institute in Maastricht gunt per direct het schoonmaakonderhoud als de periodieke glasbewassing aan De Klop Groep. 

 

Door de dagelijkse  behandelingen in het instituut is er dringend behoefte aan de juiste schoonmaak en desinfectie in de operatiekamers waar dagelijks de patiënten worden behandeld. Daarnaast verzorgt De Klop groep ook het schoonmaakonderhoud aan de kantoren, toiletten, pantry’s, wachtruimtes en spreekkamers.

 

Hair Science Institute (HSI) is een instituut voor geavanceerde haartransplantatie en -vermeerdering met klinieken in Amsterdam, Maastricht, Londen en Jakarta.
De door HSI ontwikkelde en gepatenteerde HaarStamcel Transplantatie® mag uitsluitend in haar klinieken toegepast worden. Hierbij is feitelijk geen sprake van haartransplantatie maar van haarvermeerdering.