Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Stern Groep N.V. toont wederom vertrouwen in DE KLOP GROEP en verbindt zich opnieuw voor 3 jaar.

Wij zijn erg trots dat Stern Groep N.V. wederom kiest voor DE KLOP GROEP als haar partner voor schoonmaak en facilitaire dienstverlening. Lees meer

DE KIJKDUINSE HERONTWIKKELINGSMAATSCHAPIJ B.V. toont vertrouwen in DE KLOP GROEP!

Per 01-10-2017 is DE KLOP GROEP gestart met het dagelijks schoonmaakonderhoud van Winkelcentrum Kijkduin, 7 dagen per week 365 dagen per jaar gaan wij hier schoonmaken. Lees meer

HAIR SCIENCE INSTITUTE kiest voor een toekomst met DE KLOP GROEP
 

Hair Science Institute in Maastricht gunt per direct het schoonmaakonderhoud als de periodieke glasbewassing aan De Klop Groep. 

 

Door de dagelijkse  behandelingen in het instituut is er dringend behoefte aan de juiste schoonmaak en desinfectie in de operatiekamers waar dagelijks de patiënten worden behandeld. Daarnaast verzorgt De Klop groep ook het schoonmaakonderhoud aan de kantoren, toiletten, pantry’s, wachtruimtes en spreekkamers.

 

Hair Science Institute (HSI) is een instituut voor geavanceerde haartransplantatie en -vermeerdering met klinieken in Amsterdam, Maastricht, Londen en Jakarta.
De door HSI ontwikkelde en gepatenteerde HaarStamcel Transplantatie® mag uitsluitend in haar klinieken toegepast worden. Hierbij is feitelijk geen sprake van haartransplantatie maar van haarvermeerdering.