Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Stern Groep N.V. toont wederom vertrouwen in DE KLOP GROEP en verbindt zich opnieuw voor 3 jaar.

Wij zijn erg trots dat Stern Groep N.V. wederom kiest voor DE KLOP GROEP als haar partner voor schoonmaak en facilitaire dienstverlening. Lees meer

DE KIJKDUINSE HERONTWIKKELINGSMAATSCHAPIJ B.V. toont vertrouwen in DE KLOP GROEP!

Per 01-10-2017 is DE KLOP GROEP gestart met het dagelijks schoonmaakonderhoud van Winkelcentrum Kijkduin, 7 dagen per week 365 dagen per jaar gaan wij hier schoonmaken. Lees meer

HAL Allergy toont wederom vertrouwen in De Klop Groep
HAL Allergy toont wederom vertrouwen in De Klop Groep.

 

Na het verloop van het eerste driejarig contract, kiest HAL Allergy te Leiden er voor om ook de komende 5 jaar het schoonmaakonderhoud alsmede de glas- en gevelreiniging aan De Klop Groep te gunnen.In september 2011 start HAL Allergy het eerste contract met De Klop Groep voor 3 jaar. Mede door het goede contact, de juiste aansturing en gekwalificeerd personeel voldoet De Klop Groep aan alle eisen voor hetschoonmaakonderhoud van de kantoren en de cleanrooms dat bij HAL Allergy dagelijks moet wordenuitgevoerd.

 

HAL staat voor 'Haarlems Allergenen Laboratorium'. Een van oorsprong Nederlandse onderneming die 50 jaargeleden in Haarlem werd opgericht. Sindsdien is er veel gebeurd. HAL Allergy heeft zich ontwikkeld tot eenonderneming van internationale faam en is inmiddels actief in maar liefst 15 landen. De producten wordengeleverd aan de belangrijkste Europese landen, zoals Duitsland, Oostenrijk, Italië, Benelux, Spanje en Polen.HAL Allergy heeft een leidende rol in de productie van allergeenextracten, zowel voor behandelings- alsdiagnostische toepassingen. 

 

In de hoofdvestiging, waar o.a. de afdelingen ontwikkeling, productie,kwaliteitscontrole en -beheer, klinische zaken en registratie zijn ondergebracht, werken ca. 180 medewerkers.HAL Allergy werkt veel samen met haar buitenlandse vestigingen en met vooraanstaande onderzoeksinstituten.Zo worden kennis en ervaring maximaal gebundeld. Het streven is het voortdurend verbeteren van manierenom allergieën te diagnosticeren, te behandelen en te genezen.Wij bedanken HAL Allergy voor het vertrouwen.