Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

HERBALIFE Kiest voor DE KLOP GROEP!


HERBALIFE Kiest voor DE KLOP GROEP!

Per 1 oktober 2015 zal DE KLOP GROEP het schoonmaakonderhoud alsmede de periodieke glasbewassing voor Herbalife Int. Neth. BV in Utrecht gaan verzorgen. Herbalife was op zoek naar een nieuwe schoonmaakpartner. Die moest voldoen aan de door hun gestelde hygiëne eisen. Na een offertetraject is de keuze gevallen op DE KLOP GROEP!

Over Herbalife:
Herbalife is een wereldwijd opererend voedingsbedrijf. Sinds 1980 verbetert Herbalife het leven van vele mensen met haar goede producten. Onze voeding-, gewichtsbeheersing-, sport- en persoonlijke verzorgingsproducten zijn exclusief verkrijgbaar voor en via Onafhankelijke Herbalife Members in meer dan 90 landen. We zijn toegewijd aan het bestrijden van de wereldwijde problemen van gebrekkige voeding en overgewicht door het aanbod van producten van hoge kwaliteit, een-op-een persoonlijke coaching van een Herbalife Member en een community die klanten inspireert tot een gezond en actief leven. We steunen de Herbalife Family Foundation (HFF) en diens Casa Herbalife programma’s om kinderen in nood goede voeding te bieden. Wereldwijd sponsoren we meer 250 atleten, teams en evenementen van wereldklasse, waaronder Cristiano Ronaldo, vooraanstaande voetbalclubs, zowel internationaal als in de Nederlandse eredivisie, en kampioenen in veel andere sporten.

 

Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 7.800 medewerkers en een netto-omzet van $5 miljard in 2014.