Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Inzicht accountants & belastingadviseurs sluit glas- & gevelcontract met DE KLOP GROEP
Wij verheugd te mogen melden dat wij vanaf 1 september 2011 de periodieke glasbewassing en gevelreiniging zijn gaan uitvoeren van Inzicht Accountants en Belastingadviseurs  te Houten. Inzicht Accountants en Belastingadviseurs is een modern, no-nonsense kantoor in Houten en in Rotterdam. Iedere ondernemer kan hun inschakelen voor praktische ondersteuning en adviezen op vrijwel alle bedrijfsfronten.

Voor serieuze ondernemers zijn een persoonlijk betrokken accountant en belastingadviseur meer dan gewenst. Zeker in de huidige, hectische maatschappij. Op basis van de kennis en kunde kunnen zij u uitstekend ‘sturen'. Altijd met oog voor uw bedrijf, branche en toekomstplannen. Samen met u zorgen zij voor een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat waarin u maximaal rendement behaalt.