Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

MIELE contracteert De Klop Groep per 1 November
Miele contracteert De Klop Groep

 

“De gunning vindt plaats op basis van de beste criteria vanuit economisch oogpunt met aandacht voor kwaliteit, personeel en milieu”, zo meldde Miele in de aanvraag van de aanbesteding. Begin september volgde het telefoontje van Miele dat De Klop Groep de aanbesteding van het schoonmaakonderhoud van het hoofdkantoor – de Miele Campus in Vianen – de komende jaren mag verzorgen. Per 1 november wordt die gunning concreet.

 

“Deze opdracht is een prachtige bevestiging van onze kennis en ervaring, maar ook van onze betrokkenheid, en klantgerichte en flexibele inzet”, reageert Fred Wennekes, samen met broer Rob directeur-eigenaar van De Klop Groep. “Miele is een zeer gerenommeerd bedrijf, een fijn bedrijf om mee samen te werken en bovendien onze buurman.”


Dat laatste feit en dat De Klop Groep reeds het glas- en gevelonderhoud aan de buitenzijde van het Miele-gebouw verzorgt, staat los van de keuze van schoonmaakdienstverlener. “Voor hun kantoor wilde men een advies hebben van de inschrijvers op deze aanbesteding. Er was geen programma van eisen opgesteld, enkel de opdracht altijd schoon was gegeven. Hoe we dat aanpakken, hebben we in onze offerte uitgelegd”, legt Wennekes uit.


De fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke apparaten, inbouwapparaten en machines voor professionele toepassingen opende in 2008 haar vernieuwde pand langs de A2 in Vianen, met daarin het Miele Inspirience Centre en het Miele Culinary Institute.