Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Stern Groep N.V. toont wederom vertrouwen in DE KLOP GROEP en verbindt zich opnieuw voor 3 jaar.

Wij zijn erg trots dat Stern Groep N.V. wederom kiest voor DE KLOP GROEP als haar partner voor schoonmaak en facilitaire dienstverlening. Lees meer

DE KIJKDUINSE HERONTWIKKELINGSMAATSCHAPIJ B.V. toont vertrouwen in DE KLOP GROEP!

Per 01-10-2017 is DE KLOP GROEP gestart met het dagelijks schoonmaakonderhoud van Winkelcentrum Kijkduin, 7 dagen per week 365 dagen per jaar gaan wij hier schoonmaken. Lees meer

MIELE contracteert De Klop Groep per 1 November
Miele contracteert De Klop Groep

 

“De gunning vindt plaats op basis van de beste criteria vanuit economisch oogpunt met aandacht voor kwaliteit, personeel en milieu”, zo meldde Miele in de aanvraag van de aanbesteding. Begin september volgde het telefoontje van Miele dat De Klop Groep de aanbesteding van het schoonmaakonderhoud van het hoofdkantoor – de Miele Campus in Vianen – de komende jaren mag verzorgen. Per 1 november wordt die gunning concreet.

 

“Deze opdracht is een prachtige bevestiging van onze kennis en ervaring, maar ook van onze betrokkenheid, en klantgerichte en flexibele inzet”, reageert Fred Wennekes, samen met broer Rob directeur-eigenaar van De Klop Groep. “Miele is een zeer gerenommeerd bedrijf, een fijn bedrijf om mee samen te werken en bovendien onze buurman.”


Dat laatste feit en dat De Klop Groep reeds het glas- en gevelonderhoud aan de buitenzijde van het Miele-gebouw verzorgt, staat los van de keuze van schoonmaakdienstverlener. “Voor hun kantoor wilde men een advies hebben van de inschrijvers op deze aanbesteding. Er was geen programma van eisen opgesteld, enkel de opdracht altijd schoon was gegeven. Hoe we dat aanpakken, hebben we in onze offerte uitgelegd”, legt Wennekes uit.


De fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke apparaten, inbouwapparaten en machines voor professionele toepassingen opende in 2008 haar vernieuwde pand langs de A2 in Vianen, met daarin het Miele Inspirience Centre en het Miele Culinary Institute.