Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

MULTIBETON breidt samenwerking met DE KLOP GROEP verder uit!
Multibeton breidt samenwerking met DE KLOP GROEP verder uit! Naast de periodieke glasbewassing, wat wij vanaf 2014 al uitvoeren, worden de werkzaamheden per 23-10-2015 uitgebreid met het wekelijkse schoonmaakonderhoud van het kantoorgebouw te Vianen.

MultiBeton:
MultiBeton produceert aan de Limiet 23b te Vianen een breed scala aan betonproducten. In 2013 is deze nieuwe fabriek volledig in gebruik genomen. Cascowanden, kelderwanden, speciale keerwanden, vloerplaten en betontrappen worden onder KOMO-keurmerk geproduceerd en voorzien van een CE-keurmerk. Met de flexibele indeling van de nieuwe fabriek en een team van vakkundige betonspecialisten is ieder betonproduct snel leverbaar en is maatwerk geen probleem. Het teken- en rekenwerk vindt op het kantoor van MultiBouwSystemen in Soest plaats.