Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

NEBEST ADVIESGROEP toont vertrouwen in DE KLOP GROEP!
NEBEST ADVIESGROEP toont vertrouwen in DE KLOP GROEP!

 

Per direct is DE KLOP GROEP gestart met het dagelijks schoonmaakonderhoud alsmede de periodieke glasbewassing van de twee (deels) verbouwde kantoorpanden van Nebest Adviesgroep aan de Marconiweg 2 te Vianen. Wij bedanken de directie en de medewerkers van Nebest Adviesgroep voor het vertrouwen in DE KLOP GROEP.


 


Nebest Adviesgroep is een onafhankelijk ingenieurs-/adviesbureau, gespecialiseerd in inspectie, onderzoek, technisch advies en projectmanagement in alle disciplines van de infrastructuur, bouwkunde en de industrie. Het beleid van Nebest Adviesgroep is in de eerste plaats gericht op een gezonde en rendabele bedrijfsvoering. Hoog in het vaandel staat daarbij de kwaliteit van haar dienstverlening, die door de medewerkers wordt bepaald.