Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Nefkens Gooi- en Eemland kiest voor DE KLOP GROEP als partner
Nefkens Gooi en Eemland heeft vanaf 1 april 2014 het schoonmaakonderhoud  alsmede de periodieke glasbewassing gegund aan DE KLOP GROEP. 


Met maar liefst 26 dealerbedrijven is Nefkens de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland. Nefkens is actief in vijf regio’s: Brabant, Oost Nederland, Gooi- en Eemland, Utrecht en Noord-Nederland. De dealerbedrijven die elke regio telt, profiteren optimaal van de onderlinge synergie. 


Al jaren speelt Nefkens in op de behoeftes van de veeleisende automobilist. De enthousiaste medewerkers van Nefkens nodigt u graag uit voor een bezoek aan onze organisatie. Nefkens biedt u een compleet pakket voor uw auto. Of het nu gaat om een personenauto of bestelauto, onderhoud of financiering, bij Nefkens bent u hiervoor aan het juiste adres. Met het schadebedrijf UAS in Baarn staan zij ook klaar voor hun klanten op het gebied van autoschade. U kunt voor een bezoek aan de Nefkens showroom gerust uw kind(eren) meenemen, zij kunnen zich prima vermaken in de speciale kinderhoek.


Nefkens Gooi- en Eemland B.V. is een automobielbedrijf en dealer van het merk Peugeot. Met vestigingen in Huizen, Hilversum, Amersfoort en Zeist vertegenwoordigt de groep het merk Peugeot in uw regio. Hierdoor is er altijd een dealer bij u in de buurt. Alle medewerkers van Nefkens zetten zich dagelijks in om alle (potentiële) klanten optimaal mobiel te houden, met trots voor het merk Peugeot. Zij helpen u graag, goed, vriendelijk en snel. En bij Nefkens geldt: afspraak = afspraak. De missie van Nefkens is om al hun klanten tevreden te stellen en te houden. Of het nu gaat om een APK-keuring of het aanvullen van uw wagenpark, Nefkens voorziet u van een gedegen advies en staat u graag te woord.