Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

SIMAC kiest de komende 3 jaar voor De Klop Groep




De komende 3 jaar verzorgt De Klop Groep wederom het schoonmaakonderhoud alsmede de periodieke glasbewassing voor de gebouwen van SIMAC in Ede, Veldhoven en Hedel.

Simac werd op 1 oktober 1971 opgericht door de heer M.J. van Schagen. Na een carrière bij Philips zette hij op vierenveertigjarige leeftijd de stap om voor zichzelf te beginnen. Vanuit een slaapkamer van zijn huurhuis in Veldhoven begint hij als exclusief vertegenwoordiger voor Europa van het Amerikaanse Singer Instrumentation. De naam Simac is ontstaan uit de samenvoeging van twee namen; SInger en MAC, de voornaam van Van Schagen. Om duidelijk te maken waar Simac in de markt geplaatst moest worden, voegde Van Schagen vrij snel na de oprichting "Electronics" aan de naam toe.

De Klop Groep verzorgt al sinds 2008 het schoonmaakonderhoud bij Simac.

Wij bedanken de directie en de medewerkers van SIMAC voor het vertrouwen.