Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Stern Groep N.V. toont wederom vertrouwen in DE KLOP GROEP en verbindt zich opnieuw voor 3 jaar.

Wij zijn erg trots dat Stern Groep N.V. wederom kiest voor DE KLOP GROEP als haar partner voor schoonmaak en facilitaire dienstverlening. Lees meer

DE KIJKDUINSE HERONTWIKKELINGSMAATSCHAPIJ B.V. toont vertrouwen in DE KLOP GROEP!

Per 01-10-2017 is DE KLOP GROEP gestart met het dagelijks schoonmaakonderhoud van Winkelcentrum Kijkduin, 7 dagen per week 365 dagen per jaar gaan wij hier schoonmaken. Lees meer

Stern Groep N.V. toont wederom vertrouwen in DE KLOP GROEP en verbindt zich opnieuw voor 3 jaar.
Stern Groep N.V. toont wederom vertrouwen in DE KLOP GROEP en verbindt zich opnieuw voor 3 jaar. Wat in 2010 begon als een eerste samenwerking voor het schoonmaakonderhoud van 16 Mercedes-Benz dealers van Stern Auto, is de afgelopen 7 jaar uitgegroeid tot een mooie en stabiele relatie. Dit heeft ertoe geleid dat DE KLOP GROEP inmiddels dagelijks het schoonmaakonderhoud verzorgt van meer dan 90 vestigingen van Stern Groep N.V. door geheel Nederland.

 

Na een herziene aanbesteding en een uitvoerig vergelijk van diverse schoonmaakbedrijven, heeft de directie van Stern Groep N.V. besloten per 1 januari 2018 voor minimaal 3 jaar het schoonmaakonderhoud, alsmede de glasbewassing en aanverwante diensten opnieuw te gunnen aan DE KLOP GROEP.

 

Redenen als een “gemiddeld” kwaliteitscijfer van een 9, ons MVO beleid, certificering, en ons digitale kwaliteits bewakingssysteem heeft Stern Groep N.V. doen besluiten de relatie met DE KLOP GROEP te continueren.

 

Wij zijn erg trots dat Stern Groep N.V. wederom kiest voor DE KLOP GROEP als haar partner voor schoonmaak en facilitaire dienstverlening.