Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

TECH DATA kiest opnieuw voor DE KLOP GROEP!
Tech Data kiest opnieuw voor DE KLOP GROEP; Een aantal jaren geleden is DE KLOP GROEP in contact gekomen met Tech Data, toen nog gevestigd in Utrecht. Na een uitgebreide selectieronde door Tech Data is de keuze gevallen op DE KLOP GROEP voor het periodieke schoonmaakonderhoud. Medio 2013 verhuisde Tech Data naar een gecombineerd bedrijfspand in Bodegraven waarin meerdere bedrijven gevestigd waren. In dit gecombineerde bedrijfspand was destijds al een ander schoonmaakbedrijf actief. In de daarop volgende periode is er altijd contact blijven bestaan tussen Tech Data en DE KLOP GROEP. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een nieuwe samenwerking, DE KLOP GROEP zal dan ook vanaf 01-10-2015 het dagelijks schoonmaakonderhoud verzorgen voor Tech Data Nederland te Bodegraven.

Wij bedanken de directie en de medewerkers van Tech Data voor het vertrouwen in DE KLOP GROEP.

Over Tech Data:
Tech Data Corporation (NASDAQ/NMS) is een Amerikaanse multinational met hoofdzetel in Clearwater, Florida en werd in 1974 opgericht als toonaangevende, wereldwijde leverancier van ICT-producten, logistiek management en andere diensten met een toegevoegde waarde. Het bedrijf is aanwezig in de Verenigde Staten, Canada, Latijns Amerika, de Caraïben en Europa. Haar diensten omvatten onder meer verkoop, technische en financiële ondersteuning, configuratie en een hele reeks bekroonde e-commerce oplossingen.

Vandaag de dag is Tech Data de grootste Nedelandse ICT-distributeur en actief in verschillende Lines of Business.