Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Stern Groep N.V. toont wederom vertrouwen in DE KLOP GROEP en verbindt zich opnieuw voor 3 jaar.

Wij zijn erg trots dat Stern Groep N.V. wederom kiest voor DE KLOP GROEP als haar partner voor schoonmaak en facilitaire dienstverlening. Lees meer

DE KIJKDUINSE HERONTWIKKELINGSMAATSCHAPIJ B.V. toont vertrouwen in DE KLOP GROEP!

Per 01-10-2017 is DE KLOP GROEP gestart met het dagelijks schoonmaakonderhoud van Winkelcentrum Kijkduin, 7 dagen per week 365 dagen per jaar gaan wij hier schoonmaken. Lees meer

Van der VALK hotels kiest voor DE KLOP GROEP
DE KLOP GROEP verzorgt vanaf  1 april 2014 de glasbewassing voor de vestigingen van Van De Valk Hotel in Vianen en Houten.

De eerste wasbeurt is al afgelopen week uitgevoerd i.v.m. het drukke Paasweekend.


Van der Valk Hotels & Restaurants mag zich met recht het grootste horecaconcern van Nederland noemen. Al meer dan 150 jaar lang bouwen diverse generaties Valken aan het familiebedrijf met de bekende warme gastvrijheid.

 

Hoe het begon

In 1862 begon oervader Nicolaas van der Valk café de Gouden leeuw in zijn boerderij te Voorschoten. Nicolaas stierf in 1902 en zijn jongste zoon Martien kocht het café van zijn moeder in 1929. Omdat het café door een wegverbreding in 1939 gesloopt werd bouwden Martien van der Valk en zijn vrouw Rie ernaast een nieuw restaurant met 8 hotelkamers. Door hard werken, een gastvrije en huislijke aanpak, en de vernieuwingen werd De Gouden Leeuw ook nu weer een groot succes. Wat resulteerde in nog een aantal vestigingen die zij in de jaren na de Tweede Wereldoorlog samen met hun 11 kinderen opbouwden.

 

Nu

Inmiddels staan de klein- en achterkleinkinderen aan het roer. En de drang tot uitbreiding gaat tot op de dag van vandaag door. Momenteel heeft de Van Der Valk-keten 68 vestigingen in Nederland, 13 in Duitsland, 9 in België, 3 in Frankrijk, 1 in Spanje, 1 in Bonaire, 1 in Curaçao, 1 in Aruba en 1 in Florida. Daarnaast liggen de bouwplannen voor diverse multifunctionele en ultramoderne hotels klaar, waarbij het comfort van de gast nog steeds de hoofdtoon voert.