Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Stern Groep N.V. toont wederom vertrouwen in DE KLOP GROEP en verbindt zich opnieuw voor 3 jaar.

Wij zijn erg trots dat Stern Groep N.V. wederom kiest voor DE KLOP GROEP als haar partner voor schoonmaak en facilitaire dienstverlening. Lees meer

DE KIJKDUINSE HERONTWIKKELINGSMAATSCHAPIJ B.V. toont vertrouwen in DE KLOP GROEP!

Per 01-10-2017 is DE KLOP GROEP gestart met het dagelijks schoonmaakonderhoud van Winkelcentrum Kijkduin, 7 dagen per week 365 dagen per jaar gaan wij hier schoonmaken. Lees meer

Veertigjarige samenwerking met Brocacef
Op 26 Januari 2010 werd er gevierd dat De Klop Groep uit Maarssen inmiddels 40 jaar het schoonmaak alsmede de glasbewassing en diverse extra diensten verleend aan Brocacef te Maarssen.

 

Brocacef is onderdeel van Brocacef Holding, een groep van ondernemingen, actief op het gebied van de gezondheidszorg. De belangrijkste activiteiten zijn de distributie van geneesmiddelen en medische producten en de ontwikkeling en implementatie van zorg- en retailconcepten. hun belangrijkste klanten zijn apothekers, apotheekhoudende huisartsen, zieken- en verpleeghuizen en consumenten.

 

De klop groep maakt dagelijks alle vestigingen van Brocacef schoon door geheel nederland, tevens leveren zij diverse facilitaire diensten aan dochter bedrijven van brocacef door geheel het land. DE KLOP, werd in 1970 opgericht als Schoonmaakbedrijf "DE KLOP" BV. de onderdelen van het schoonmaakbedrijf zijn inmiddels door de 3e generatie van het familiebedrijf overgenomen. Er is gekozen om alle bedrijfsonderdelen onder de DE KLOP GROEP verder te laten functioneren. Als blijk van waardering werd door de directie van de klop groep een taart aangeboden voor alle medewerkers van het hoofdkantoor van Brocacef en deze werdt in ontvangst genomen door de facilitair manager De heer B. Hoenderdaal van brocacef. (op de foto te zien van links na recht) Dhr F. Wennekes (directeur) B. Hoenderdaal (facilitair manager brocacef) D. Roomenburg (bedrijfsleider Schoonmaak & Glasbewassing de klop).