Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Veertigjarige samenwerking met Brocacef
Op 26 Januari 2010 werd er gevierd dat De Klop Groep uit Maarssen inmiddels 40 jaar het schoonmaak alsmede de glasbewassing en diverse extra diensten verleend aan Brocacef te Maarssen.

 

Brocacef is onderdeel van Brocacef Holding, een groep van ondernemingen, actief op het gebied van de gezondheidszorg. De belangrijkste activiteiten zijn de distributie van geneesmiddelen en medische producten en de ontwikkeling en implementatie van zorg- en retailconcepten. hun belangrijkste klanten zijn apothekers, apotheekhoudende huisartsen, zieken- en verpleeghuizen en consumenten.

 

De klop groep maakt dagelijks alle vestigingen van Brocacef schoon door geheel nederland, tevens leveren zij diverse facilitaire diensten aan dochter bedrijven van brocacef door geheel het land. DE KLOP, werd in 1970 opgericht als Schoonmaakbedrijf "DE KLOP" BV. de onderdelen van het schoonmaakbedrijf zijn inmiddels door de 3e generatie van het familiebedrijf overgenomen. Er is gekozen om alle bedrijfsonderdelen onder de DE KLOP GROEP verder te laten functioneren. Als blijk van waardering werd door de directie van de klop groep een taart aangeboden voor alle medewerkers van het hoofdkantoor van Brocacef en deze werdt in ontvangst genomen door de facilitair manager De heer B. Hoenderdaal van brocacef. (op de foto te zien van links na recht) Dhr F. Wennekes (directeur) B. Hoenderdaal (facilitair manager brocacef) D. Roomenburg (bedrijfsleider Schoonmaak & Glasbewassing de klop).