Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Stern Groep N.V. toont wederom vertrouwen in DE KLOP GROEP en verbindt zich opnieuw voor 3 jaar.

Wij zijn erg trots dat Stern Groep N.V. wederom kiest voor DE KLOP GROEP als haar partner voor schoonmaak en facilitaire dienstverlening. Lees meer

DE KIJKDUINSE HERONTWIKKELINGSMAATSCHAPIJ B.V. toont vertrouwen in DE KLOP GROEP!

Per 01-10-2017 is DE KLOP GROEP gestart met het dagelijks schoonmaakonderhoud van Winkelcentrum Kijkduin, 7 dagen per week 365 dagen per jaar gaan wij hier schoonmaken. Lees meer

Vestiging Vianen van KOOIJMAN AUTOGROEP kiest voor DE KLOP GROEP.
Vestiging Vianen van Kooijman Autogroep heeft vanaf 1 januari 2016 het schoonmaakonderhoud alsmede de periodieke glasbewassing uitbesteed aan DE KLOP GROEP.

 

Wij bedanken de directie van Kooijman Autogroep voor het vertrouwen in DE KLOP GROEP.

 

 

De historie van Kooijman B.V.

 

Garage Kooijman is, als eenmanszaak van de heer A. Kooijman, opgericht in 1959. Gestart in een schuur aan de Buitenstad in Vianen. Kooijman sr. heeft door de jaren heen het bedrijf met verve geleid. Dit gebeurde eerst als universeel automobielbedrijf en vervolgens in 1971, als Toyota dealer in Vianen. Begin ’60 is het bedrijf verhuisd naar de Stuartweg op het industrieterrein de Hagen in Vianen. 

 

Vanaf de jaren ‘90 is het bedrijf uitgegroeid tot een autogroep met als hoofdactiviteit Toyota en Kia dealer. Kooijman voert deze merken verspreidt over een aantal locaties in Midden-Nederland. Het totale team bestaat uit 190 enthousiaste medewerkers die u elke dag de beste service garanderen.

 

Naast de hoofdactiviteiten als Toyota en Kia dealer vormen zowel de bedrijven Kooijman Takel & Berging met vestiging in Gorinchem en Vianen  als de Shell brandstofverkooppunten, belangrijke schakels in de totale opbouw van Kooijman.

 

Om de samenwerking te vieren zorgt DE KLOP GROEP voor slagroomtaart!! 
Marc Hoenderdaal  (De Klop Groep)                      Klaas van Ooijen (Kooijman Autogroep)