Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik

Kick-off schoonmaakonderhoud bij Vakantiepark Eiland van Maurik Lees meer

DE KLOP GROEP opent nieuw regio kantoor in Noord-Holland.

Al jaren is onze klanten kring in Noord-Holland erg groot en zijn wij sterk vertegenwoordigd in dit deel van Nederland. Daarom hebben wij besloten om per 1 Januari 2018 een nieuw regio kantoor te openen in Egmond a/d Hoef. Vanuit dit kantoor zullen wij onze klanten in Noord-Holland nóg beter van dienst kunnen zijn.  Lees meer

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

VOLVO BUITENWEG lanceert contract met De Klop Groep!
De Klop Groep is in 2013 in contact gekomen met Volvo Buitenweg. In 2013 zijn wij gestart met de periodieke glasbewassing alsmede het gevelonderhoud/vloerenonderhoud. Inmiddels hebben wij, als trouwe partner van VOLVO Buitenweg, het vertrouwen gekregen om ook het schoonmaakonderhoud te mogen verzorgen.

Vanaf 5 januari 2015 gaat De Klop Groep het schoonmaakonderhoud verzorgen voor de Volvo Buitenweg vestigingen Hilversum, Naarden, Baarn.

DE VOLVO BUITENWEG TRADITIE
Buitenweg is in 1895 opgericht in De Bilt als fabrikant van Rijtuigen. Vanaf dat moment zijn wij met hart en ziel bezig met mobiliteit. Ruim 117 jaar ervaring, de laatste 60 jaar ook als Volvo-dealer. Alleen dat al maakt ons uniek in autoland.

SERVICE-GERICHT
Een hedendaags dealerbedrijf is veel meer dan een verkooppunt en een adres voor service en onderhoud. Iedere Volvo-rijder is anders en daar proberen wij zo goed mogelijk op in te spelen. U vindt dat terug in de grote variatie aan mogelijkheden die wij voor u beschikbaar hebben. Zoals bijvoorbeeld onderhoud aan uw auto in 1 uur tijd. Wij laten dan twee technici tegelijk aan uw auto werken, terwijl u wacht in onze mooie loungeruimte. Of zoals de speciale korting die wij verlenen bij reparaties aan auto’s die ouder dan 8 jaar zijn, ook uw klassieke Volvo komt hiervoor in aanmerking! Ook bieden wij aantrekkelijke servicecontracten; gemak tegen concurrerende prijzen.

VERNIEUWEND
Ons aanbod in nieuwe en gebruikte auto’s is altijd ruim en van de beste kwaliteit, vernieuwend bovendien. Zo heeft Buitenweg als enige Volvo-dealer de beschikking over een elektrische C30. Als u deze een keer wilt proberen, bent u van harte welkom.Ook als u een keer met een aantal relaties wilt koken in onze showroom dan hebben wij daarvoor onze volledige geoutilleerde keuken beschikbaar. Dineren tussen de Volvo’s, bij ons is dat mogelijk.

Samenvattend komt het erop neer dat wij vernieuwend, enthousiast, op een zakelijke, informele en betrouwbare manier zaken doen. Zoeken naar kansen en mogelijkheden vanuit onze 3 vestigingen in het midden van het land, in Hilversum, Naarden en Baarn. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.