Glasbewassing

DE KLOP GROEP werkt met modernste technieken waarmee, zonder toevoeging van reinigingsmiddelen, ramen worden gewassen met een streep loos resultaat. Doordat voor de meeste gebouwen de ladders of hoogwerker kunnen worden vervangen door telescopische materialen, wordt er een aanzienlijke productiviteitswinst behaald. Dit resulteert vaak in een besparing voor de opdrachtgever.

Bij DE KLOP GROEP vindt u gediplomeerde glazenwassers die uw ramen streep loos schoonmaken. Schone ramen dragen niet alleen bij aan een frisse uitstraling van uw bedrijf, maar laten ook meer licht door en leveren daarmee een positieve bijdrage aan uw werkomgeving.

Onze glazenwasserij bestaat uit een enthousiast team van ervaren en opgeleide glazenwassers die uitsluitend werken met professioneel materiaal. Het gehele team is S.V.S. en VCA opgeleid.

Wij Investeren continu in opleidingen voor onze medewerkers en in de beste machines en materialen. Uniformiteit in onze werkkleding en het wagenpark draagt bij aan een professionele uitstraling.

Met DE KLOP GROEP bent u verzekerd van een representatieve uitstraling van uw pand en kiest u voor het behoud van uw ruiten en kozijnen.