Farmacie & Gezondheidszorg

DE KLOP GROEP (schoonmaakonderhoud) is al meer dan 45 jaar partner voor professionele schoonmaak binnen de farmacie en gezondheidszorg. Met een landelijke dekking bedienen wij dagelijks meer dan 450 klanten waarvan er ongeveer 200 actief zijn binnen de farmacie of gezondheidszorg. Hieronder vallen bijvoorbeeld huisartsenpraktijken, apotheken, ziekenhuizen, zorginstellingen, tandartspraktijken, oogklinieken, prikposten, operatiekamers, en cleanrooms.

Schoonmaakonderhoud in de farmacie en gezondheidszorg vraagt om een specifieke aanpak. Een schone en hygiënische ruimte en omgeving is van essentieel belang. Uiteraard voldoet het schoonmaakonderhoud van DE KLOP GROEP aan de hoogste eisen. Zo is De KLOP GROEP proactief op het gebied van hygiëne en infectiepreventie.

Daarnaast heeft DE KLOP GROEP een eigen digitaal controlesysteem ontwikkeld genoemd (DCS) Digitaal-controlesysteem. Dit systeem werkt als en app. op de tablet en wordt maandelijks uitgevoerd door de regiomanager van DE KLOP GROEP op de locatie van de opdrachtgever. De resultaten van de DCS-controle worden voor akkoord getekend door de verantwoordelijke medewerker op locatie. Vervolgens wordt dit rapport digitaal per mail verstuurd naar onze opdrachtgever waarmee deze e.v.t. een dossier kan opbouwen voor de certificeringen. Ook is het van groot belang om deze rapporten altijd beschikbaar te hebben voor de strenge controles van de diverse instanties binnen de farmacie en gezondheidszorg.

Ook zijn al onze medewerkers verplicht om de onderstaande RAS-opleiding te volgen.

Voor meer informatie klik hier
DE KLOP GROEP is lid van: De Vereniging Contamination Control Nederland (VCCN)