Hotel Schoonmaak

DE KLOP GROEP, een familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar actief is als facilitair dienstverlener, daarbij zijn wij in de hotelleriebranche een vertrouwde schoonmaakpartner.

Het schoonhouden van hotels vereist deskundige, gespecialiseerde vakmensen die allen in het bezit zijn van een SVS-opleiding, daarbij is een flexibel ingerichte projectorganisatie van uitzonderlijk belang. Het schoonmaakonderhoud van een hotel laat u dan ook vanzelfsprekend graag over aan partner met ervaring en kennis van de hotelleriebranche.

Onze medewerkers hebben oog voor de detail, wij weten dat het de kleine dingen zijn die het belangrijke verschil kunnen maken; gasten aanspreken met  een vriendelijke glimlach, de juiste timing, een attent gebaar, zo werken wij mee aan de ultieme gastbeleving binnen het hotel. 

DE KLOP GROEP is een bedrijf dat altijd verder kijkt, innoverend is en dus zijn medewerkers in de gelegenheid stelt om zich verder te ontwikkelen doormiddel van aanvullende cursussen en interne trainingen aan te bieden. Deze cursussen en trainingen worden door een gecertificeerd praktijkopleider gegeven en sluiten aan op:

  • Hospitality
  • Service
  • Beleving
  • SVS
  • BHV

Bij De Klop Groep staat de ontwikkeling van het individu voorop! 
 

100% Tevredenheidsgarantie
Door het vertrouwen te geven aan De Klop Groep kunnen wij u garanderen dat u  een betrouwbare partner in huis haalt, die begrijpt hoe de hotelbranche in elkaar steekt. Wij staan voor een schone, gastvrije uitstraling van uw hotel, en streven naar 100% tevredenheidsgarantie en voeren periodieke en onaangekondigde DKS-controles uit. Deze dragen bij aan het realiseren van de hoge standaard die u van De Klop Groep mag verwachten. We stellen een maatwerk dienstenpakket samen dat naadloos aansluit op uw wensen en behoeften;  management, diensten of een combinatie, alles is mogelijk.