Schoonmaak-onderhoud

DE KLOP GROEP biedt u schoonmaakonderhoud op basis van een open calculatie. Door het hanteren van de 'open boek'-methode heeft u altijd een volledig inzicht in de kosten van het werk. De praktijk heeft geleerd dat, door deze werkwijze, het schoonmaakonderhoud precies kan worden afgestemd op de eisen en wensen van de opdrachtgever en dat zo opmerkelijke besparingen kunnen worden behaald.

De werkzaamheden worden, afhankelijk van de situatie, ingedeeld in dag-, week- en maandplanningen die de basis vormen van duidelijke instructies voor de medewerkers. In situaties waarin de hygiëne kritisch is voor het productieproces van de opdrachtgever wordt gewerkt met schoonmaakprotocols die, na controle, door een vertegenwoordiger van de opdrachtgever worden afgetekend. De controle op de werkzaamheden wordt aangepast aan de wensen en eisen van de klant zodat een juiste uitvoering altijd verzekerd is.

De werktijden zijn flexibel. Naar de wens van de klant kan in de ochtend, de middag of de avond worden gewerkt en kunnen fulltime of parttime medewerkers worden ingezet. Alle medewerkers van DE KLOP GROEP zijn goed opgeleid en zetten zich volledig in voor onze opdrachtgevers. Voor periodieke taken, zoals het schrobben en conserveren van vloeren en voor tapijt- en meubelreiniging, zijn eigen teams van specialisten beschikbaar.

D
e opdrachtgevers van DE KLOP GROEP werken met een vaste contactpersoon die regelmatig in de gebouwen te vinden is en die goed bekend is met de situatie ter plaatse.