Wij steunen
stichting KIKA 
 Zakenvriend van
         KWF kankerbestrijding
         

Laatste Nieuws

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep.

Gezondheidscentrum Cartesius kiest voor De Klop Groep. Lees meer

Stern Groep N.V. toont wederom vertrouwen in DE KLOP GROEP en verbindt zich opnieuw voor 3 jaar.

Wij zijn erg trots dat Stern Groep N.V. wederom kiest voor DE KLOP GROEP als haar partner voor schoonmaak en facilitaire dienstverlening. Lees meer

DE KIJKDUINSE HERONTWIKKELINGSMAATSCHAPIJ B.V. toont vertrouwen in DE KLOP GROEP!

Per 01-10-2017 is DE KLOP GROEP gestart met het dagelijks schoonmaakonderhoud van Winkelcentrum Kijkduin, 7 dagen per week 365 dagen per jaar gaan wij hier schoonmaken. Lees meer

Over DE KLOP GROEP

 

DE KLOP GROEP is een familiebedrijf. Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in het schoonmaken en houden van grote en kleine kantoren, representatieve showrooms, unieke productielocaties, hotellerie-congrescentra, appartementencomplexen en cleanrooms. Allen met hun bijzondere regels en eisen voor hygiëne. Wij zijn uitgegroeid tot een modern, gespecialiseerde facilitaire dienstverlener met 300 medewerkers en zijn actief voor opdrachtgever met een regionaal karakter of een landelijke spreiding.

 

Door onze persoonlijke aandacht is DE KLOP GROEP de ideale partner voor de opdrachtgever die facilitaire zaken wil uitbesteden aan een vertrouwde partij. Of het nu gaat om dagelijkse schoonmaak, periodiek vloeronderhoud, wekelijkse glasbewassing en/of eenmalig gevelonderhoud van laag- en hoogbouw. Met de meest actuele werk- en reële calculatiemethodes heeft u als opdrachtgever een ongekende flexibiliteit bij het stellen van eisen en het bepalen van het budget.

 

Wanneer u het schoonmaakonderhoud uitbesteedt, wilt u garanties. Garanties voor inzet, prijs en kwaliteit. Ervaring leert dat een regelmatige en strenge controle op de werkzaamheden zo’n 70% van de kwaliteit uitmaakt. Daarom hebben we onze organisatie hierop ingericht en zijn onze opdrachtgevers meer dan het branchegemiddelde tevreden over onze inzet.

 

Daarnaast heeft DE KLOP GROEP een eigen digitaal controlesysteem ontwikkeld. Dit systeem werkt als en app op de tablet en wordt maandelijks uitgevoerd door de regiomanager van DE KLOP GROEP op de locatie van de opdrachtgever. De resultaten van de digitale controle worden voor akkoord getekend door de verantwoordelijke medewerker op locatie. Vervolgens wordt dit rapport digitaal per mail verstuurd naar onze opdrachtgever waarmee indien gewenst een dossier kan opbouwen voor de certificeringen. Ook zijn al onze medewerkers verplicht om een RAS-opleiding te volgen tot gediplomeerd schoonmaker.